اخبار کوتاه ارزهای دیجیتال

استیبل کوینِ بیت کوینی YU قربانی هک ۱۲۰ میلیونی شد!

استیبل‌کوین YU متعلق به پروژه Yala که با پشتوانه بیت کوین عرضه شده، پس از یک حمله به پروتکل، دیروز دچار دی‌پگ شد و قیمت آن تا سطح ۰.۲۰۴۶ دلار سقوط کرد. طبق داده‌های Lookonchain، هکر حدود ۱۲۰ میلیون توکن YU روی شبکه پالیگان ضرب کرده و بخشی از آن را به ۷.۷ میلیون USDC تبدیل کرده است. سپس این مبلغ به ۱,۵۰۱ اتریوم تغییر یافته و میان چندین کیف‌ پول توزیع شد. مهاجم همچنان بیش از ۱۱۲ میلیون YU روی شبکه‌های مختلف در اختیار دارد. با وجود این حمله و از بین رفتن اعتماد به ثبات قیمتی YU، ارزش بازار این توکن همچنان بالای ۱۰۰ میلیون دلار باقی مانده است. با این حال، این اتفاق ضربه بزرگی به اعتبار Yala و استیبل‌ کوین YU وارد کرده و تردیدهای جدی درباره امنیت و پایداری آن ایجاد کرده است. سرمایه‌گذاران اکنون نسبت به آینده این پروژه و توانایی‌اش در حفظ ارزش دلاری دچار نگرانی شده‌اند.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌ها و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم و بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *