تحلیل ارز‌های دیجیتالتحلیل تکنیکالواچ لیست

واچ لیست هفته اول اسفند: استورج (STORJ)، کوانت (QNT) و ترون (TRX)

در این تحلیل، ۳ ارز از بازار را بررسی خواهیم کرد که شرایط فعلی آن‌ها با توجه به سبک تحلیل تکنیکال مناسب است. ما در واچ لیست هر هفته در نوبیتکس به عنوان یک تریدر، فارغ از عناصر بلند مدت به دنبال فرصت‌هایی کوتاه مدت در بازار هستیم. در این زمان با رعایت مدیریت ریسک و سرمایه، می‌توان ارزهایی را که در کوتاه مدت توانایی سوددهی دارند، بررسی کرده و زیر نظر داشت.

در اصل در واچ لیست ما در تلاشیم تا به ایجاد دیدگاهی جامع‌تر و آگاهانه‌تر در معاملات ارزهای دیجیتال کمک کنیم. در ادامه و با بهره‌گیری از پلتفرم تریدینگ ویو (TradingView) به نمودار این ارزها رجوع کرده و با تفسیر عوامل تکنیکالی موجود در آن‌ها، این پروژه‌ها را از دیدگاه قیمت بررسی می‌کنیم.

هر ۳ آلت کوین از این لیست در نوبیتکس لیست شده و بازار معاملاتی خود را دارند. ارزهای این واچ لیست در این هفته از سطوح حمایتی برخوردار بوده و جذابیت تحلیلی بالایی دارند. در این تحلیل به شناسایی سطوحی می‌پردازیم که برای شکار موقعیت‌های معاملاتی، مناسب و مستحکم هستند. با ادامهٔ تحلیل با ما همراه باشید.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

۱. استورج (STORJ/USDT)

اولین توکن واچ لیست این هفته استورج است. استورج یکی از توکن‌های بخش DePIN محسوب می‌شود. DePIN فناوری جدیدی در اکوسیستم صنعت بلاک‌ چین است که برای بهبود امنیت و حفظ حریم خصوصی تو تراکنش‌های ارز دیجیتال راه‌اندازی شده است. استورج نیز۲ روز دیگر رویداد مهمی در آمریکا برگزار می‌کند تا با توسعه‌دهنده‌های مختلف درباره ذخیره‌سازی ابری غیرمتمرکز مباحثه کند.

روند کلی استورج به نظر می‌رسد مدت‌هاست که در یه مثلث متقارن قرار دارد. به لطف فشار خرید خوبی که در کف این مثلث داشته، قیمت استورج یکی دو روز گذشته کمی رشد کرده ست. این ارز دیجیتال در روزهای آینده هم می‌تواند تا نزدیکی سقف این مثلث یعنی محدوده ۰.۵۷ دلار رشد کند.

با این حال در این محدوده فشار فروش زیادی دارد و اینکه بتونه از آن‌ها رد شود یا نه، به شرایط کلی بازار و تقاضای معامله‌گران بستگی دارد. شایان ذکر است که شاخص قدرت نسبی استورج (RSI) هم جای رشد نسبتا خوبی دارد.

نمودار قیمت استورج
نمودار قیمت استورج

۲. کوانت (QNT/USDT)

ارز دیجیتال کوانت یک پروژه بلاک چینی است که با هدف اتصال بلاک چین‌های مختلف و بهبود تعامل بین آن‌ها راه‌اندازی شده است. این پروژه با پروتکل Overledger خود، امکان تعامل بین شبکه‌های بلاک چینی و حتی سیستم‌های سنتی مالی رو فراهم می‌کند.

داده‌های بازار مشتقات و اوپن اینترست کوانت این روزها رشد نسبتاً خوبی داشته و همکاری خود با پروژه‌های مختلف مثل اوراکل تقویت شده است. در تایم فریم یک روزه هم فشار خرید خیلی خوبی در رنج ۶۵ تا ۸۵ دلار دارد.

با توجه به اینکه RSI این ارز دجیتال هم هنوز جای رشد دارد و فشار فروش قابل‌توجهی در نمودار آن دیده نمی‌شود، قیمت کوانت ممکن است تا محدوده ۱۰۴ دلار رشد کند.

این محدوده محدوده بسیار مهمی است و اگر کوانت بتواند دوباره آن را پس بگیرد، ممکن است که تا سطح ۱۱۹ دلار رشد کند. با این حال اگر QNT نتواند به این هدف خود برسد، احتمال ریزش آن تا سطح ۸۴ دلار دوباره تقویت می‌شود.

نمودار قیمت کوانت
نمودار قیمت کوانت

۳.ترون (TRX/USDT)

ترون یکی از بزرگ‌ترین شبکه‌های بلاک چینی بازار کریپتو محسوب می‌شود. نکته مهم این است که از روز قبل تراکنش‌های پلتفرم سان پامپ (Sun Pump) در شبکه ترون به شدت رشد کرده است. این پلتفرم مثل پامپ فان (Pump Fun) در شبکه سولانا یک پلتفرم معاملاتی برای میم کوین‌ها است.

این نوع پلتفرم‌ها از هفته قبل دوباره توجه معامله‌گران را به خود جلب کرده‌اند. برای مثال میم کوین‌های شبکه BNB Chain هفته قبل باعث شدند قیمت BNB حدود ۱۵ درصد رشد کرده و از مرز ۷۰۰ دلار عبور کند. این اتفاق ممکن است برای ترون هم تکرار شود.

با این حال ترون اول از همه باید به طور کامل خود را به بالای ناحیه ۰.۷۸۶ فیبوناچی برساند که در محدوده ۰.۲۴ دلار قرار دارد. بعد از آن ممکن است قیمت ترون تا ناحیه ۰.۲۸ دلار رشد کند. شاخص RSI این ارز دیجیتال هم در محدوده نسبتاً خوبی است و اگر شرایط بازار و بیت کوین نزولی نشود، TRX می‌تواند به رشد خود ادامه دهد.

نمودار قیمت ترون
نمودار قیمت ترون

شروع معامله‌گری در نوبیتکس

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم ولی هیچ وقت نمی‌تونم به بازار NFTها بی‌اعتنا باشم. بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *