چهار سوارکار اقتصاد – بیت کوین/اس‌اند‌پی۵۰۰/طلا/مس

چهار سوارکار اقتصاد

بیت کوین/اس‌اند‌پی۵۰۰/طلا/مس

“نبرد بزرگ تو میدان مالی: کی برنده می‌شه؟” ⚔️

چهار دارایی رو میزه: طلا | مس | اس‌پی‌ایکس | بیت کوین

داده‌های تکنیکال ما داد می‌زنه که بزرگترین “گردش بزرگ” تاریخ شروع شده. احساسات رو بذارین کنار. بذارین داده‌ها حرف بزنن.

راند ۱ و ۲: “حباب” در برابر “فرصت”

بازارهای سنتی اشباع شدن. بیت کوین در برابرشون از نظر تاریخی ارزونه.

بیت کوین در برابر اس‌اند‌پی ۵۰۰: آر‌اس‌آی روی ۲۶ هست (ورشکستگی تکنیکال). شبیه کف‌های ۲۰۱۵/۲۰۱۹.

بیت کوین در برابر طلا: آر‌اس‌آی تو پایین‌ترین حد خودش تو تاریخ (۲۹) هست.

snapshot

نمودار ۲ هفته‌ای بیت کوین در برابر اس‌اند‌پی ۵۰۰

snapshot

نمودار ۱ هفته‌ای بیت کوین در برابر اس‌اند‌پی ۵۰۰

snapshot

۱ هفته‌ای بیت کوین در برابر طلا

snapshot

۱ ماهه بیت کوین در برابر طلا

نتیجه: وال استریت و طلا دیگه جون ندارن. پول هوشمند داره میره سمت تنها دارایی که بیش از حد فروخته شده: بیت کوین.

راند ۳: واقعیت اقتصادی

آیا بیت کوین در برابر اقتصاد گرونه؟ نه.

بیت کوین/مس: از نظر تکنیکال در برابر تقاضای صنعتی بیش از حد فروخته شده.

snapshot

نسبت مس به طلا: عمیقاً تو منطقه خطر (آر‌اس‌آی ۲۲) هست. وقتی این نسبت از مرگ برگرده، بیت کوین سهموی میشه.

snapshot

معنی: ما دقیقاً تو نقطه محوری هستیم که اشتهای ریسک بیدار میشه.

نتیجه و تله

اونایی که تو سهام هستن احساس “امنیت” می‌کنن. اونایی که تو بیت کوین هستن احساس “خستگی” می‌کنن. این همون تله است. بازار ثروت رو از کسانی که عجولن به کسانی که صبورن منتقل می‌کنه.

تابلوی امتیازات:

اس‌اند‌پی ۵۰۰: بیش از حد ارزش‌گذاری شده ❌

طلا: اشباع شده ⚠️

بیت کوین: بیش از حد فروخته شده در برابر همه چی. ✅

استراتژی: ارزش رو دنبال کنید، نه قیمت رو. “گردش بزرگ” میره به سمت کمیاب‌ترین دارایی—چون دقیقاً همین اتفاق تو هر کف چرخه قبلی افتاده. تاریخ داره تکرار میشه.

تله روانی

اونایی که الان تو سهام یا طلا هستن احساس “امنیت” می‌کنن. اونایی که بیت کوین دارن احساس “خستگی و بی‌حالی” می‌کنن. بازار دقیقاً همینه: انتقال ثروت از بی‌صبرها به صبورها.

مناطق “بیش از حد فروخته شده” تو نمودارها، مناطق “درد” هستن. ولی بزرگترین سودها همیشه از همین درد متولد میشن.

استراتژی
من فالگیر نیستم؛ من تحلیلگرم. داده‌ها بهم میگن: نقدینگی جهانی از بازارهای سنتی متورم (اس‌پی‌ایکس، طلا) خارج میشه و میره به سمت دارایی‌ای که بیشترین عدم تطابق “ارزش/قیمت” رو داره.

اون دارایی، که تو همه نسبت‌ها به کف رسیده، بیت کوین هست. این توصیه سرمایه‌گذاری نیست؛ این یه راهنمای “بقا برای دارایی” هست.

“مردم قیمت رو دنبال می‌کنن؛ حرفه‌ای‌ها ارزش رو.” ارزش الان تو کف هست، در حالی که قیمت هنوز از ایستگاه حرکت نکرده.

snapshot

آماده‌اید؟

منبع: تریدینگ ویو

مطالب موجود در این بخش توسط کاربران مجله نوبیتکس تولید می‌شود. مجله نوبیتکس هیچ مسئولیتی در قبال محتوای این مطالب ندارد.

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌ها و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − هجده =