قیمت طلا

قیمت طلا امروز ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ – طلا ارزان شد

قیمت طلا ۱۸ عیار با کاهش ۰.۳۵ درصدی نسبت به روز گذشته، از ۱۹٬۵۳۰٬۰۰۰ تومان به ۱۹٬۴۶۰٬۸۰۰ تومان رسید.

قیمت اونس طلا

قیمت اونس طلا در روز قبل ۰.۷ درصد کاهش یافت و از اطراف ۴٬۵۷۲ دلار به ۴٬۵۴۰ دلار رسید.

معامله سریع و آسان در نوبیتکس خرید پکس‌گلد

قیمت طلای ۱۸ عیار

قیمت طلا ۱۸ عیار با کاهش ۰.۳۵ درصدی نسبت به روز گذشته، از ۱۹٬۵۳۰٬۰۰۰ تومان به ۱۹٬۴۶۰٬۸۰۰ تومان رسید.

قیمت طلای ۲۴ عیار

قیمت طلای ۲۴ عیار با کاهش ۰.۳ درصدی از ۲۶٬۰۳۷٬۰۰۰ تومان به ۲۵٬۹۴۵٬۰۰۰ تومان رسید.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

قیمت سکه بهار آزادی

قیمت سکه بهار آزادی نسبت به روز قبل نوسان زیادی نداشت و همچنان در اطراف محدوده ۱۹۲٬۵۰۰٬۰۰۰ تومان در نوسان است.

قیمت سکه امامی

قیمت سکه امامی نسبت به روز قبل نوسان زیادی نداشت و همچنان در اطراف محدوده ۱۹۵٬۵۰۰٬۰۰۰ تومان در نوسان است.

سرمایه‌گذاری روی طلای جهانی فقط محدود به خرید طلای فیزیکی نیست و امروزه روش‌های ساده‌تری هم وجود دارد. یکی از این روش‌ها خرید ارزهای دیجیتال با پشتوانه طلا مانند تتر گلد و پکس گلد است که امکان معامله ۲۴ ساعته و نقدشوندگی بالایی دارند. شما می‌توانید این دارایی‌ها را از طریق نوبیتکس خریداری کنید و بدون پرداخت اجرت، مالیات و حباب قیمتی، به بازار طلا دسترسی داشته باشید.

قیمت نیم سکه

قیمت نیم سکه نسبت به روز گذشته نوسان چندانی نداشت و همچنان در اطراف محدوده ۹۹٬۰۰۰٬۰۰۰ تومان در نوسان.

قیمت ربع سکه

قیمت ربع سکه نسبت به روز گذشته نوسان زیادی نداشت و همچنان در اطراف محدوده ۵۴٬۰۰۰٬۰۰۰ تومان در نوسان است.

قیمت سکه گرمی

قیمت سکه گرمی نسبت به روز گذشته نوسان زیادی نداشت و همچنان در اطراف محدوده ۲۸٬۰۰۰٬۰۰۰ تومان در نوسان است.

قیمت طلای آب‌شده نقدی

قیمت طلای آب‌شده نقدی نسبت به روز گذشته با کاهشی ۰.۳۵ درصدی از ۸۴٬۶۰۰٬۰۰۰ تومان به ۸۴٬۳۰۰٬۰۰۰ تومان رسید.

جدول قیمت طلا امروز ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵

نوعقیمتدرصد تغییر روزانه
اونس طلا۴٬۵۴۰ دلار۰.۷٪-
طلای ۱۸ عیار۱۹٬۴۶۰٬۸۰۰ تومان۰.۳۵٪-
طلای ۲۴ عیار۲۵٬۹۴۵٬۰۰۰ تومان۰.۳٪-
سکه بهار آزادی۱۹۲٬۵۰۰٬۰۰۰ تومانبدون تغییر
سکه امامی۱۹۵٬۵۰۰٬۰۰۰ تومانبدون تغییر
نیم سکه۹۹٬۵۰۰٬۰۰۰ تومانبدون تغییر
ربع سکه۵۴٬۰۰۰٬۰۰۰ تومانبدون تغییر
سکه گرمی۲۸٬۰۰۰٬۰۰۰ تومانبدون تغییر
طلای آب‌شده نقدی۸۴٬۳۰۰٬۰۰۰ تومان۰.۳۵٪-

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌ها و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم و بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 4 =