تحلیل ارز‌های دیجیتالتحلیل تکنیکالواچ لیست

واچ لیست هفته آخر بهمن: سولانا (SOL)، اوندو فایننس (ONDO) و جی‌ام‌ایکس (GMX)

در این تحلیل، ۳ ارز از بازار را بررسی خواهیم کرد که شرایط فعلی آن‌ها با توجه به سبک تحلیل تکنیکال مناسب است. ما در واچ لیست هر هفته در نوبیتکس به عنوان یک تریدر، فارغ از عناصر بلند مدت به دنبال فرصت‌هایی کوتاه مدت در بازار هستیم. در این زمان با رعایت مدیریت ریسک و سرمایه، می‌توان ارزهایی را که در کوتاه مدت توانایی سوددهی دارند، بررسی کرده و زیر نظر داشت.

در اصل در واچ لیست ما در تلاشیم تا به ایجاد دیدگاهی جامع‌تر و آگاهانه‌تر در معاملات ارزهای دیجیتال کمک کنیم. در ادامه و با بهره‌گیری از پلتفرم تریدینگ ویو (TradingView) به نمودار این ارزها رجوع کرده و با تفسیر عوامل تکنیکالی موجود در آن‌ها، این پروژه‌ها را از دیدگاه قیمت بررسی می‌کنیم.

هر ۳ آلت کوین از این لیست در نوبیتکس لیست شده و بازار معاملاتی خود را دارند. ارزهای این واچ لیست در این هفته از سطوح حمایتی برخوردار بوده و جذابیت تحلیلی بالایی دارند. در این تحلیل به شناسایی سطوحی می‌پردازیم که برای شکار موقعیت‌های معاملاتی، مناسب و مستحکم هستند. با ادامهٔ تحلیل با ما همراه باشید.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

۱. اوندو (ONDO/USDT)

اوندو فایننس اولین آلت کوین واچ لیست هفته آینده است. توسعه‌دهنده‌های این ارز هفته پیش از شبکه خود رونمایی کردند. زمان دقیق راه‌اندازی این شبکه مشخص نیست اما می‌تواند به افزایش کاربرد آن کمک کند.

علاوه بر این بخش توکنیزه کردن دارایی‌های دنیای واقعی یکی از معدود بخش‌هایی بوده که بعد از ریزش هفته قبل توانسته به رشد نسبتاً خوبی برسد. همین مسائل باعث شده توجه نهنگ‌ها هم به اوندو فایننس جلب شود.

به عبارت دقیق‌تر تعداد کیف‌پول‌هایی که بین ۱۰,۰۰۰ تا ۱۰۰,۰۰۰ توکن ONDO دارند، طی ۲ هفته از ۱,۷۲۷ به ۲,۲۲۱ افزایش یافت. علاوه بر این تعداد کیف‌ پول‌هایی که ۱۰۰,۰۰۰ تا ۱,۰۰۰,۰۰۰ توکن اوندو دارند و همین طور تعداد کیف پول‌هایی که ۱,۰۰۰,۰۰۰ تا ۱۰,۰۰۰,۰۰۰ توکن ONDO دارند نیز رشد کرده است.

حتی پروژه WLF که با خانواده ترامپ ارتباط دارد، روی این توکن سرمایه گذاری کرده است. از لحاظ تکنیکال قیمت اوندو بعد از رسیدن به حمایت مثلث متقارن خود رشد کرده است. این ارز فشار خرید خیلی خوبی اطراف محدوده مذکور دارد.

بسته به شرایط بازار، اوندو ممکن است به این خط روند برگردد اما سپس احتمالاً تا محدوده ۱.۵ تا ۱.۶ دلار رشد خواهد کرد. مقاومت بعدی آن هم در هم سطح ۱.۸ دلار قرار دارد.

نمودار قیمت اوندو
نمودار قیمت اوندو

۲. سولانا (SOL/USDT)

سولانا از جمله آلت کوین‌هایی مثل ریپل و لایت کوین استکه این روزها اخبار مربوط به ETF اسپات آن مهم شده است. کمیسیون بورس آمریکا نیز فرآیند بررسی درخواست شرکت گری اسکیل برای راه‌اندازی ETF سولانا را رسماً شروع کرده است. این اتفاق در پرونده لایت کوین هم رخ داد ولی فرآیند بررسی ETFهای اسپات ریپل هنوز آغاز نشده است.

یک نکته مهم این است که سولانا مثل ریپل پرونده‌ای با کمیسیون بورس آمریکا ندارد. به خاطر همین احتمال تایید ETF آن در وب سایت‌هایی مثل پولی مارکت بیشتر است. قیمت سولانا از لحاظ تکنیکال به نظر می‌رسد که در یه کانال صعودی قرار گرفته و در تلاش است به لطف فشار خریدی که اطراف کف این کانال دارد، دوباره رشد کند.

اولین مقاومت سولانا یک خط روند نزولی است که اگر شرایط بازار خوب باشد، می‌تواند از آن عبور کند. مقاومت‌های بعدی سولانا هم اطراف محدوده ۲۴۰ و ۲۸۰ دلار قرار دارد که اگر شکسته شود، می‌تواند SOL را دوباره به سقف این کانال در نزدیکی محدوده ۲۹۰ دلار برساند.

نمودار قیمت سولانا
نمودار قیمت سولانا

۳. جی ام ایکس (GMX/USDT)

آخرین ارز واچ لیست این هفته جی ام ایکس است. ارز GMX توکن بومی پلتفرم غیرمتمرکز جی ام اکس است که در سال ۲۰۲۱ روی آربیتروم راه‌اندازی شد و سپس با بلاک چین آوالانچ هم ادغام شد. به خاطر همین می‌توان ادعا کرد که کاربرد نسبتاً خوبی دارد.

فشار خرید جی ام ایکس هم از دیروز رشد کرده است. از لحاط تکنیکال به نظر می‌رسد که GMX در یه کانال نزولی قرار دارد.

با توجه به اینکه RSI جی ام ایکس وارد محدوده اشباع خرید شده، این ارز دیجیتال ممکن است دوباره کمی ریزش داشته باشد تا مقاومت خط میانی کانال خود را به عنوان یک حمایت آزمایش کند. با این حال GMX تا اطراف محدوده ۳۶ دلار و سقف کانال خود فشار فروش زیادی در تایم فریم یک روزه ندارد.

نمودار قیمت جی ام ایکس
نمودار قیمت جی ام ایکس

شروع معامله‌گری در نوبیتکس

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم ولی هیچ وقت نمی‌تونم به بازار NFTها بی‌اعتنا باشم. بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *