در این تحلیل، ۳ آلت کوین از بازار را بررسی خواهیم کرد که شرایط فعلی آنها با توجه به سبک تحلیل تکنیکال مناسب است. ما در واچ لیست هر هفته در نوبیتکس به عنوان یک تریدر، فارغ از عناصر بلند مدت به دنبال فرصتهایی کوتاه مدت در بازار هستیم. در این زمان با رعایت مدیریت ریسک و سرمایه، میتوان ارزهایی را که در کوتاه مدت توانایی سوددهی دارند، بررسی کرده و زیر نظر داشت.
در اصل در واچ لیست ما در تلاشیم تا به ایجاد دیدگاهی جامعتر و آگاهانهتر در معاملات ارزهای دیجیتال کمک کنیم. در ادامه و با بهرهگیری از پلتفرم تریدینگ ویو (TradingView) به نمودار این ارزها رجوع کرده و با تفسیر عوامل تکنیکالی موجود در آنها، این پروژهها را از دیدگاه قیمت بررسی میکنیم.
هر ۳ آلت کوین از این لیست در نوبیتکس لیست شده و بازار معاملاتی خود را دارند. ارزهای این واچ لیست در این هفته از سطوح حمایتی برخوردار بوده و جذابیت تحلیلی بالایی دارند. در این تحلیل به شناسایی سطوحی میپردازیم که برای شکار موقعیتهای معاملاتی، مناسب و مستحکم هستند. با ادامهٔ تحلیل با ما همراه باشید.
۱. اتنا (ENA)
با وجود رشد قیمت اتنا در روزهای قبل، این ارز دیجیتال درگیر یک روند نزولی بلندمدت است. از آذر سال قبل ENA درگیر یک روند نزولی شده که هنوز نتوانسته است به آن خاتمه دهد. البته بسیاری از ارزهای دیجیتال در شرایط مشابهی قرار دارند و همین مسئله، اهمیت مدیریت ریسک را دو چندان میکند.
اگر اتنا را بر اساس امواج الیوت بررسی کنیم، احتمال این وجود دارد که تا مقاومت ۰.۸ دلار افزایش یابد. از طرفی شاخص RSI هم هنوز واگرایی نزولی ندارد و حرکت فعلی این آلت کوین در صورت حفظ احساسات صعودی بازار ممکن است ادامه داشته باشد.
البته همان طور که مشخص است این مسیر صعودی مقاومت و فشار فروش زیادی دارد. برای مثال در رنج ۰.۵۸ دلار تا ۰.۶۹ دلار فشار فروش زیادی در انتظار ENA است و این ارز دیجیتال به کمک هولدرهای خود نیاز پیدا خواهد کرد.
در بازار مشتقات هم احساسات معاملهگران نسبت به اتنا بسیار مثبت شده است. طبق دادههای سایت Coinalyze، نسبت معاملات لانگ به شورت اتنا به عدد ۲.۵۸ رسیده است که عدد نسبتاً بالایی محسوب میشود. رشد این شاخص نشان میدهد که تقاضای اتنا در بازار فیوچرز بالاست. به عبارت دقیقتر ۷۲ درصد از معاملات فیوچرز اتنا برای لانگ (خرید) و تنها ۲۸ درصد برای شورت (فروش) باز شده است.
۲. ورلد کوین (WLD)
هفته آینده تعدادی از شرکتهای صنعت فناوری و هوش مصنوعی صورتهای درآمدی خود را منتشر میکنند. تاریخ نشان داده است که در صورت مثبت بودن این گزارشها، قیمت ورلد کوین به دلیل ارتباط خود با سم آلتمن و شرکتهای آمریکایی رشد میکند.
شاخص قدرت نسبی (RSI) ورلد کوین هنوز جای رشد دارد و واگرایی نزولی از خود نشان نداده است. خریداران این ارز دیجیتال در تلاشاند فشار فروش موجود را از بین برده و آن را به سطح ۱.۳۳ دلار برساند. با عبور از این سطح ورلد کوین میتواند نسبت به رشدش تا سطح ۱.۴ دلار امیدوار شود.
با این حال اگر فشار خرید مذکور کافی نباشد، این آلت کوین احتمالاً ابتدا تا ۱.۱۹۱ دلار و سپس تا ۱.۰۶۳ دلار کاهش مییابد. حمایت بعدی آن هم زیر سطح ۱ دلار قرار دارد.
۳. آربیتروم (ARB)
هفته قبل شرکت بزرگ پیپال اعلام کرد که استیبل کوین خود (PYUSD) را روی شبکه آربیتروم عرضه خواهد کرد. این اتفاق باعث شده آربیتروم بهعنوان یک راهحل لایهدوم محبوبتر شود و اعتبار بیشتری نزد سرمایهگذاران و مؤسسات پیدا کند.
روزهای قبل قیمت آربیتروم از مقاومت یک خط روند نزولی مهم عبور کرد و اکنون در تلاش است بالای آن تثبیت شود. شاخص قدرت نسبتی هنوز به سیگنال نزولی صادر نکرده و فشار خرید آربیتروم زیاد است. این ارز دیجیتال در حال حاضر در در تلاش است با مقاومت مهم ۰.۵ دلار و فشار فروشی دستوپنجه نرم کند که اطراف این محدوده قرار دارد. اگر این آلت کوین نتواند از مقاومت مذکور کند، احتمالاً دوباره تا خط روند نزولی مذکور کاهش مییابد.