اخبار نوبیتکس

کسب پاداش به سادگی؛ نوبیتکس به زودی از محصول جدید «رشد ثروت» رونمایی می‌کند

تا پیش از این کاربران نوبیتکس می‌توانستند با مشارکت در دو بخش مجزا تحت‌عنوان استیکینگ و ییلدفارمینگ پاداش دریافت کنند. نوبیتکس اکنون قصد دارد با هدف ساده‌سازی هرچه بیشتر فرایندها، اضافه‌کردن قابلیت‌های جدید و کاهش محدودیت‌ها، این دو بخش را ترکیب کرده و محصول جدیدی را تحت‌عنوان «رشد ثروت» راه‌اندازی کند. با یکپارچه‌سازی استیکینگ و ییلدفارمینگ در قالب محصول «رشد ثروت»، مشارکت برای همه کاربران ساده‌تر، شفاف‌تر و همیشه در دسترس شده است.

محصول جدید رشد ثروت که به‌زودی راه‌اندازی خواهد شد، قابلیت‌های جدیدی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد که مهم‌ترین آنها عبارت‌اند از:

  • کسب پاداش بدون نیاز به انتخاب طرح: در محصول جدید، دیگر نیازی به انتخاب بین استیکینگ یا ییلدفارمینگ ندارید و تمام طرح‌های کسب پاداش در یک محیط یکپارچه در دسترس قرار می‌گیرند.
  • نامحدودشدن ظرفیت‌ها: در محصولات استیکینگ و ییلدفارمینگ مواقعی پیش می‌آمد که به دلیل پرشدن ظرفیت امکان مشارکت برای کاربران فراهم نمی‌شد. در محصول جدید «رشد ثروت» دیگر این اتفاق نمی‌افتد و کاربران با محدودیت ظرفیت طرح‌ها مواجه نخواهند شد.
  • حذف محدودیت‌های زمانی: در محصولات پیشین تنها ۳ روز پیش از تاریخ شروع طرح امکان مشارکت کاربران در طرح‌ها وجود داشت. اما در محصول جدید «رشد ثروت» کاربران در هر زمانی امکان درخواست مشارکت را خواهند داشت.

سایر قابلیت‌های موجود در طرح‌های استیکینگ و ییلدفارمینگ مانند لغو فوری و برداشت دارایی و تمدید خودکار مانند گذشته در دسترس خواهد بود و محاسبه پاداش نیز مشابه طرح‌های پیشین استیکینگ و ییلدفارمینگ انجام خواهد شد.

سوالات متداول

چه اتفاقی برای طرح‌های فعال روی محصولات استیکینگ و ییلدفارمینگ می‌افتد؟

هیچ تغییری در طرح‌های فعال شما ایجاد نمی‌شود و عیناً می‌توانید در محصول «رشد ثروت» و در صفحه طرح‌های من آن‌ها را مشاهده نمایید.

آیا لازم است طرح فعلی‌ام را لغو یا منتقل کنم؟

خیر، نیازی به انجام هیچ اقدامی نیست. طرح شما به‌صورت خودکار در محیط جدید قابل مشاهده خواهد بود.

آیا همه رمزارزها در رشد ثروت پشتیبانی می‌شوند؟

در ابتدا، تنها رمزارزهایی که برای آن‌ها طرح فعال تعریف شده است، در دسترس خواهند بود.

با راه‌اندازی محصول «رشد ثروت» دیگر همچنان امکان تفکیک محل مشارکت طرح‌ها وجود خواهد داشت؟

بله این امکانش وجود خواهد داشت. در محصول جدید «رشد ثروت»، هر کدام از طرح‌ها یک «نوع مشارکت» دارند که بین ۲ مقدار «استیکینگ» و «ییلدفارمینگ» متغیر است. برای کسانی که مشخصاً به‌دنبال مشارکت در یک طرح خاص هستند، از طریق این عنوان امکان تفکیک محل مشارکت طرح‌ها فراهم خواهد بود.

محمدامین علی‌یاری

از سال ۲۰۲۰ به‌عنوان نویسنده محتوا، خبرنگار و محقق توی فضای ارزهای دیجیتال و بلاکچین فعالیت می‌کنم. علاقه‌مند به پیداکردن پروژه‌های نوآورانه‌ای هستم که روی کاربردپذیری کریپتو تمرکز دارن. بعضی وقت‌ها ترید هم می‌کنم، اما بیشتر طرفدار سرمایه‌گذاری بلندمدت هستم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + 13 =