سخنرانی کوین وارش نرخ بهره
قیمت طلا

قیمت طلا امروز ۵ آبان ۱۴۰۵ – طلا گران شد

Google مجله نوبیتکس را در گوگل بیشتر ببینید

قیمت طلا ۱۸ عیار با افزایش ۰.۲۳ درصدی نسبت به روز گذشته، از ۲۶,۴۲۰,۰۰۰ تومان به ۲۶,۴۷۹,۵۰۰ تومان رسید.

قیمت اونس طلا

قیمت انس جهانی طلا با کاهش ۰.۲۵ درصدی از ۴,۰۱۴ به ۴,۰۰۴ دلار رسید.

معامله سریع و آسان در نوبیتکس خرید آنلاین طلا
قیمت طلا
XAUT
XAUT
--- تومان

قیمت طلای ۱۸ عیار

قیمت طلای ۱۸ عیار با افزایش ۰.۲۳ درصدی از ۲۶,۴۲۰,۰۰۰ به ۲۶,۴۷۹,۵۰۰ تومان رسید.

قیمت طلای ۲۴ عیار

قیمت طلای ۲۴ عیار با افزایش ۰.۲۳ درصدی از ۳۵,۲۲۶,۳۰۰ به ۳۵,۳۰۵,۷۰۰ تومان رسید.

کانال بله مجله نوبیتکس

قیمت سکه بهار آزادی

قیمت سکه بهار آزادی با افزایش ۰.۲۲ درصدی از ۲۵۸,۹۹۰,۰۰۰ به ۲۵۹,۵۷۰,۰۰۰ تومان رسید.

قیمت سکه امامی

قیمت سکه امامی با کاهش ۰.۳۲ درصدی از ۲۶۹,۲۴۵,۰۰۰ به ۲۶۸,۳۸۵,۰۰۰ تومان رسید.

برای کسانی که به دنبال خرید آنلاین طلا هستند اما نمی‌خواهند درگیر نگهداری طلای فیزیکی شوند، ارزهای دیجیتال با پشتوانه طلا گزینه مناسبی محسوب می‌شوند. تتر گلد (XAUT) و پکس گلد (PAXG) از معروف‌ترین نمونه‌ها هستند که امکان خرید و فروش ۲۴ ساعته و نقدشوندگی بالا را برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌کنند. در صرافی نوبیتکس می‌توانید این ارزهای دیجیتال طلا را بدون اجرت، مالیات و حباب قیمتی خریداری کنید و با خیال راحت‌تر سرمایه‌گذاری کنید.

قیمت نیم سکه

قیمت نیم سکه با کاهش ۰.۵۶ درصدی از ۱۴۱,۹۴۰,۰۰۰ به ۱۴۱,۱۴۰,۰۰۰ تومان رسید.

قیمت ربع سکه

قیمت ربع سکه با کاهش ۰.۶۷ درصدی از ۷۶,۴۴۰,۰۰۰ به ۷۵,۹۳۰,۰۰۰ تومان رسید.

قیمت سکه گرمی

قیمت سکه گرمی با افزایش ۰.۷۹ درصدی از ۳۸,۰۰۰,۰۰۰ به ۳۸,۳۰۰,۰۰۰ تومان رسید.

قیمت طلای آب‌شده نقدی

قیمت طلای آب‌شده نقدی با افزایش ۰.۰۸ درصدی از ۱۱۴,۱۲۱,۰۰۰ به ۱۱۴,۲۱۸,۰۰۰ تومان رسید.

جدول قیمت طلا امروز ۵ آبان ۱۴۰۵

نوع قیمت درصد تغییر روزانه
اونس طلا ۴,۰۰۴ دلار −‎۰.۲۵٪
طلای ۱۸ عیار ۲۶,۴۷۹,۵۰۰ تومان +‎۰.۲۳٪
طلای ۲۴ عیار ۳۵,۳۰۵,۷۰۰ تومان +‎۰.۲۳٪
سکه بهار آزادی ۲۵۹,۵۷۰,۰۰۰ تومان +‎۰.۲۲٪
سکه امامی ۲۶۸,۳۸۵,۰۰۰ تومان −‎۰.۳۲٪
نیم سکه ۱۴۱,۱۴۰,۰۰۰ تومان −‎۰.۵۶٪
ربع سکه ۷۵,۹۳۰,۰۰۰ تومان −‎۰.۶۷٪
سکه گرمی ۳۸,۳۰۰,۰۰۰ تومان +‎۰.۷۹٪
طلای آب‌شده نقدی ۱۱۴,۲۱۸,۰۰۰ تومان +‎۰.۰۸٪

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌ها و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم و بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید