قیمت طلا

قیمت طلا امروز ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ – طلا ارزان شد

قیمت طلا ۱۸ عیار با کاهش ۱.۶۱ درصدی نسبت به روز گذشته، از ۱۸٬۲۷۶٬۹۰۰ تومان به ۱۷٬۹۸۳٬۰۰۰ تومان رسید.

قیمت اونس طلا

قیمت اونس طلا نسبت به روز گذشته تغییری نداشته و در حال حاضر ۴٬۳۲۹ دلار است.

معامله سریع و آسان در نوبیتکس خرید پکس‌گلد

قیمت طلای ۱۸ عیار

قیمت طلای ۱۸ عیار با کاهش ۱.۶۱ درصدی از ۱۸٬۲۷۶٬۹۰۰ به ۱۷٬۹۸۳٬۰۰۰ تومان رسید.

قیمت طلای ۲۴ عیار

قیمت طلای ۲۴ عیار با افزایش ۰.۹۰ درصدی از ۲۴٬۰۲۲٬۴۰۰ به ۲۴٬۲۳۷٬۹۰۰ تومان رسید.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

قیمت سکه بهار آزادی

قیمت سکه بهار آزادی با افزایش ۰.۰۱ درصدی از ۱۷۸٬۰۱۰٬۰۰۰ به ۱۷۸٬۰۲۰٬۰۰۰ تومان رسید.

قیمت سکه امامی

قیمت سکه امامی با افزایش ۰.۵۵ درصدی از ۱۸۲٬۰۱۰٬۰۰۰ به ۱۸۳٬۰۱۰٬۰۰۰ تومان رسید.

برای کسانی که به دنبال سرمایه‌گذاری روی طلای جهانی هستند اما نمی‌خواهند درگیر نگهداری طلای فیزیکی شوند، ارزهای دیجیتال با پشتوانه طلا گزینه مناسبی محسوب می‌شوند. تتر گلد (XAUT) و پکس گلد (PAXG) از معروف‌ترین نمونه‌ها هستند که امکان خرید و فروش ۲۴ ساعته و نقدشوندگی بالا را برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌کنند. در صرافی نوبیتکس می‌توانید این ارزهای دیجیتال طلا را بدون اجرت، مالیات و حباب قیمتی خریداری کنید و با خیال راحت‌تر سرمایه‌گذاری کنید.

قیمت نیم سکه

قیمت نیم سکه با افزایش ۰.۵۴ درصدی از ۹۳٬۰۰۰٬۰۰۰ به ۹۳٬۵۰۰٬۰۰۰ تومان رسید.

قیمت ربع سکه

قیمت ربع سکه با افزایش ۰.۹۴ درصدی از ۵۳٬۰۰۰٬۰۰۰ به ۵۳٬۵۰۰٬۰۰۰ تومان رسید.

قیمت سکه گرمی

قیمت سکه گرمی با افزایش ۳.۷۰ درصدی از ۲۷٬۰۰۰٬۰۰۰ به ۲۸٬۰۰۰٬۰۰۰ تومان رسید.

قیمت طلای آب‌شده نقدی

قیمت طلای آب‌شده نقدی با افزایش ۰.۸۸ درصدی از ۷۸٬۰۵۲٬۰۰۰ به ۷۸٬۷۳۵٬۰۰۰ تومان رسید.

جدول قیمت طلا امروز ۱۷ خرداد ۱۴۰۵

نوع قیمت درصد تغییر روزانه
اونس طلا ۴٬۳۲۹ دلار بدون تغییر
طلای ۱۸ عیار ۱۷٬۹۸۳٬۰۰۰ تومان −‎۱.۶۱٪
طلای ۲۴ عیار ۲۴٬۲۳۷٬۹۰۰ تومان +‎۰.۹۰٪
سکه بهار آزادی ۱۷۸٬۰۲۰٬۰۰۰ تومان +‎۰.۰۱٪
سکه امامی ۱۸۳٬۰۱۰٬۰۰۰ تومان +‎۰.۵۵٪
نیم سکه ۹۳٬۵۰۰٬۰۰۰ تومان +‎۰.۵۴٪
ربع سکه ۵۳٬۵۰۰٬۰۰۰ تومان +‎۰.۹۴٪
سکه گرمی ۲۸٬۰۰۰٬۰۰۰ تومان +‎۳.۷۰٪
طلای آب‌شده نقدی ۷۸٬۷۳۵٬۰۰۰ تومان +‎۰.۸۸٪

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌ها و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم و بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 12 =