کیف پول‌ها

بهترین کیف پول‌های نات کوین (Notcoin) + آموزش دانلود و نصب

پروژه نات کوین و ارز دیجیتال NOT در آبان ماه ۱۴۰۲ در قالب یک مینی اپلیکیشن تلگرامی راه‌اندازی شد. با این‌که نات کوین در ابتدا فقط یک سکه درون بازی بود، خیلی زود در میان کاربران به محبوبیت رسید و نهایتاً در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، خرید و فروش نات کوین در صرافی‌ها امکان‌پذیر شد.

در حال حاضر، بسیاری از کیف پول‌های ارز دیجیتال امکان نگهداری و انتقال نات کوین را برای کاربران خود فراهم کرده‌اند. در این مقاله از مجله نوبیتکس قصد داریم بهترین کیف پول‌های نات کوین را بررسی کنیم و با ویژگی‌های آن‌ها آشنا شویم. پیشنهاد می‌کنیم تا پایان این مطلب با ما همراه باشید تا با بهترین کیف پول ارز دیجیتال برای نگهداری نات کوین و نحوه دانلود، نصب و راه‌اندازی آن آشنا شوید.

فهرست بهترین کیف پول‌های نات کوین برای ایرانی‌ها

برای نگهداری نات کوین (NOT) کیف پول‌های مختلفی وجود دارد که هریک مزایا و معایب خاص خود را دارند. توجه داشته باشید که کیف پول اصلی تلگرام (ربات wallet@) با این‌که از نات کوین پشتیبانی می‌کند، اما خدمات خود را به کاربران ایرانی ارائه نمی‌دهد و به همین دلیل در این مقاله آن را بررسی نمی‌کنیم.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

در جدول زیر، بهترین کیف پول‌های نات کوین را با هم مقایسه کرده‌ایم و در ادامه با ویژگی‌های هریک از آن‌ها آشنا خواهیم شد:

ویژگیتون کیپرمای تون ولتسیف پللجر
بلاکچین‌های پشتیبانی‌شدهTONTON+۱۰۰+۷۰
اپلیکیشن موبایلدارددارددارددارد
افزونه مرورگرداردداردداردندارد
پشتیبانی از NFTدارددارددارددارد
کیف پول سخت‌افزاریخیرخیربلهبله
کدهای منبع‌بازبلهبلهبلهبله
بررسی امنیتینداردنداردEAL 5+ CertifiedEAL 6+ Certified
قیمترایگانرایگانرایگان (نسخه موبایل)بین ۸۰ تا ۱۵۰ دلار

تون کیپر (Tonkeeper)

کیف پول تون کیپر (Tonkeeper) یکی از بهترین و ساده‌ترین کیف پول‌های ارز دیجیتال برای نگهداری نات کوین است. تون کیپر هم در قالب اپلیکیشن‌های اندروید و iOS و هم افزونه مرورگر عرضه شده است و امکان نگهداری، انتقال و تبدیل ارزهای دیجیتال را بر بستر بلاکچین TON در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

تون کیپر کنترل کامل دارایی‌ها را در اختیار کاربران قرار می‌دهد و کلیدهای خصوصی کاربران را در جایی ذخیره نمی‌کند. کدهای این کیف پول به‌صورت منبع‌باز منتشر شده است و به عنوان یک کیف پول غیرحضانتی، اطلاعات شخصی خاصی از کاربران دریافت نمی‌کند.

برای دانلود کیف پول تون کیپر می‌توانید بسته به سیستم عامل خودتان از لینک‌های زیر استفاده کنید:

مای تون ولت (MyTonWallet)

کیف پول مای تون ولت (MyTonWallet) نیز مثل تون کیپر یک کیف پول منبع‌باز و غیرحضانتی است که کنترل کلیدهای خصوصی و دارایی کاربران را به‌طور کامل در اختیار خود آن‌ها قرار می‌دهد. مای تون ولت از انواع ارزهای دیجیتال مثل تون کوین (TON) و همچنین NFT های مختلف پشتیبانی می‌کند و قرار است به‌زودی امکان تبدیل یا سواپ کردن توکن‌های بلاکچین‌های مختلف نیز به آن اضافه شود.

مای تون ولت رابط کاربری ساده‌ای دارد و به کاربران اجازه می‌دهد تا چند حساب مختلف بسازند و دارایی‌های خود را به شکل دلخواه مدیریت کنند. اپلیکیشن مای تون ولت برای سیستم عامل‌های مختلف موبایل و دسکتاپ عرضه شده است تا تمام کاربران امکان استفاده از آن را داشته باشند.

برای دانلود اپلیکیشن مای تون ولت می‌توانید از لینک‌های زیر استفاده کنید:

سیف پل (SafePal)

کیف پول سیف پل (SafePal) هم به صورت کیف پول‌های سخت‌افزاری و هم در قالب اپلیکیشن موبایل عرضه شده است. سیف پل یک کیف پول غیرحضانتی است و اطلاعات کاربران را ذخیره نمی‌کند، بنابراین کنترل دارایی‌های کاربران و کلیدهای خصوصی در اختیار خود آن‌ها قرار دارد.

سیف پل علاوه بر نات کوین، از طیف وسیعی از ارزهای دیجیتال و NFTها روی بیش از ۱۰۰ بلاکچین مختلف پشتیبانی می‌کند. در حال حاضر، کیف پول سخت‌افزاری سیف پل در سه نسخه با ویژگی‌ها و قیمت‌های مختلف عرضه می‌شود و کیف پول نرم‌افزاری سیف پل نیز برای سیستم عامل‌های اندروید و iOS قابل دریافت است.

برای دانلود اپلیکیشن سیف پل می‌توانید از لینک‌های زیر استفاده کنید:

لجر (Ledger)

کیف پول لجر

کیف پول لجر (Ledger) یک کیف پول سخت‌افزاری است که از انواع ارزهای دیجیتال و NFTها پشتیبانی می‌کند. کیف پول سخت‌افزاری لجر به شما اجازه می‌دهد تا نات کوین و سایر ارزهای دیجیتال خودتان را روی یک دستگاه فیزیکی نگهداری کنید. لجر یک کیف پول غیرحضانتی است و هیچ‌گونه اطلاعات شخصی و کلیدهای خصوصی را به صورت آنلاین ذخیره نمی‌کند، بنابراین کاربران می‌توانند کنترل کامل دارایی‌های خود را در اختیار داشته باشند.

جدیدترین کیف پول لجر، Ledger Stax نام دارد که صفحه لمسی بزرگ با جوهر الکترونیکی، شارژ بی‌سیم و قابلیت اتصال از طریق بلوتوث و USB-C از مهم‌ترین ویژگی‌های آن محسوب می‌شود. کیف پول‌های مدل Nano S Plus و Nano X لجر به‌دلیل قیمت پایین‌تر، در بازار ایران محبوبیت بیش‌تری دارند و از انواع ارزهای دیجیتال نیز پشتیبانی می‌کنند.

آموزش نصب و راه‌اندازی کیف پول نات کوین

معمولاً نصب و راه‌اندازی کیف پول‌های نات کوین، روال مشابهی دارند و به‌سادگی در چند مرحله انجام می‌شوند. برای نمونه، در این قسمت با نحوه نصب و راه‌اندازی کیف پول تون کیپر به صورت تصویری آشنا می‌شویم.

ابتدا با استفاده از لینک‌های ارائه شده در بخش قبل، کیف پول تون کیپر را متناسب با سیستم عامل گوشی خودتان دانلود و نصب کنید. پس از ورود به کیف پول، دو گزینه پیش روی شما قرار دارد که گزینه اول (Create New Wallet) برای ساخت کیف پول جدید و گزینه دوم (Import Existing Wallet) برای بازیابی کیف پول قبلی شماست. برای ساخت کیف پول جدید گزینه اول را انتخاب کنید.

صفحه اول تون کیپر

در مرحله بعد باید یک رمز عبور ۴ رقمی برای کیف پول خودتان انتخاب کنید. از این رمز برای ورود به اپلیکیشن و تأیید تراکنش‌ها استفاده خواهد شد.

انتخاب رمز ورود تون کیپر

در مرحله بعد می‌توانید با زدن «Enable notifications» اعلان‌ها یا همان نوتیفیکیشن‌های تون کیپر را فعال کنید.

فعال‌سازی اعلان تون کیپر

سپس وارد صفحه اصلی کیف پول تون کیپر خواهید شد. مهم‌ترین کاری که باید در این مرحله انجام دهید، یادداشت کردن عبارت بازیابی است، چرا که تنها راه دستیابی به محتویات کیف پول و دارایی‌های شما همین عبارت خواهد بود. برای دریافت عبارت بازیابی، گزینه «Back up the wallet» را در صفحه اصلی انتخاب کنید.

صفحه اصلی تون کیپر

بعد از مطالعه توضیحات روی Continue بزنید.

توضیحات کد بازیابی تون کیپر

عبارت بازیابی ۲۴ کلمه‌ای به شما نمایش داده می‌شود. این عبارت را به ترتیب و با رعایت املای صحیح روی کاغذ یادداشت کنید و به هیچ عنوان آن را در اختیار شخص دیگری قرار ندهید.

عبارت بازیابی تون کیپر

پس از آن، تون کیپر از شما می‌خواهد که چند مورد از کلمات را وارد کنید تا تأیید شود که کلمات را کامل و به ترتیب یادداشت کرده‌اید.

تأیید عبارت بازیابی تون کیپر

با انجام این مراحل، راه‌اندازی کیف پول تون کیپر شما کامل می‌شود و می‌توانید پس از اتصال آن به ربات تلگرامی نات کوین، فرآیند انتقال نات کوین به کیف پول را انجام دهید یا اینکه از حساب خود در صرافی ارز دیجیتال نوبیتکس، به آن نات کوین واریز کنید.

نکات مهم در انتخاب کیف پول نات کوین

در حال حاضر کیف پول‌های زیادی از نات کوین پشتیبانی می‌کنند و ممکن است هنگام انتخاب کیف پول مناسب دچار سردرگمی شوید. برای انتخاب یک کیف پول خوب برای نات کوین می‌توانید ویژگی‌های زیر را در کیف پول‌های مختلف بررسی کنید تا انتخاب مطمئن‌تری داشته باشید:

امنیت کیف پول

اولین و مهم‌ترین نکته‌ای که باید برای انتخاب کیف پول نات کوین در نظر داشته باشید، امنیت کیف پول است. می‌توانید سوابق مشکلات امنیتی و هک‌های احتمالی هر کیف پول را در اینترنت جست‌وجو کنید و بررسی کنید که آیا کیف پول‌های مورد نظرتان امکاناتی مثل رمز عبور، احراز هویت دوعاملی (2FA) و غیره را در اختیار شما قرار می‌دهند یا خیر.

نوع حضانت کیف پول

کیف پول‌های ارز دیجیتال معمولاً دارایی‌های شما را به دو صورت حضانتی یا امانی (Custodial) و غیر حضانتی یا غیر امانی (Non-Custodial) نگهداری می‌کنند. در حالت غیرحضانتی، کنترل کامل دارایی‌ها و مسئولیت نگهداری کلید خصوصی کیف پول بر عهده شماست و اطلاعات شما در جایی ذخیره نمی‌شود. کیف پول‌های حضانتی، اطلاعات کاربران را ذخیره می‌کنند و مسئولیت نگهداری دارایی‌ها بر عهده آن‌هاست که البته ریسک‌های خاص خود را نیز دارد.

پشتیبانی از سیستم عامل‌های مختلف

معمولاً کیف پول‌های ارز دیجیتال سعی می‌کنند اپلیکیشن خود را برای سیستم عامل‌های مختلف موبایل و دسکتاپ عرضه کنند تا تمام کاربران امکان استفاده از آن‌ها را داشته باشند. با این حال بهتر است پیش از انتخاب کیف پول نات کوین، بررسی کنید که آیا از سیستم عامل دستگاه شما پشتیبانی می‌کند یا خیر.

تعداد ارزهای پشتیبانی‌شده

اگر از جمله افرادی هستید که دوست دارید علاوه بر نات کوین، سایر ارزهای دیجیتال خودتان را نیز روی یک کیف پول داشته باشید، باید بررسی کنید که آیا کیف پول مورد نظر شما از سایر ارزهای دیجیتال نیز پشتیبانی می‌کند یا خیر.

امکانات کیف پول

بسیاری از کیف پول‌های ارز دیجیتال، علاوه بر نگهداری و انتقال ارزهایی مثل نات کوین، امکانات دیگری مثل تبدیل ارزهای دیجیتال، دسترسی به اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز (dApps)، مشاهده قیمت ارزهای دیجیتال، استیکینگ و… را نیز در اختیار کاربران قرار می‌دهند. اگر به چنین قابلیت‌هایی نیاز دارید، باید کیف پولی را برای نگهداری نات کوین انتخاب کنید که این امکانات را در اختیار شما قرار می‌دهد.

جمع‌بندی

در این مقاله با بهترین کیف پول‌های نات کوین آشنا شدیم و مراحل نصب و راه‌اندازی کیف پول تون کیپر را به صورت تصویری بررسی کردیم. با توجه به افزایش محبوبیت نات کوین، کیف پول‌های مختلفی امکان نگهداری این ارز دیجیتال را فراهم کرده‌اند که هریک مزایا و معایب خاص خود را دارند. با در نظر گرفتن نکاتی مثل نوع حضانت کیف پول، سیستم عامل‌های پشتیبانی‌شده و… می‌توانید بهترین کیف پول را برای نگهداری نات کوین انتخاب کنید.

سوالات متداول

بهترین کیف پول نات کوین کدام است؟

انتخاب بهترین کیف پول نات کوین به ویژگی‌هایی مثل امنیت کیف پول، سیستم عامل و نوع حضانت آن بستگی دارد. کیف پول‌هایی مثل تون کیپر، مای تون ولت، سیف پل و کیف پول سخت‌افزاری لجر از جمله گزینه‌های خوب برای نگهداری نات کوین محسوب می‌شوند.

کیف پول خود تلگرام برای نات کوین مناسب است؟

خیر. با توجه به این‌که کیف پول تلگرام (wallet@) یک کیف پول حضانتی است و به کاربران ایرانی سرویس‌دهی نمی‌کند، امکان مسدود شدن دارایی کاربران وجود دارد و این کیف پول برای ایرانیان گزینه مناسبی نیست.

ساخت کیف پول نات کوین هزینه دارد؟

خیر. کیف پول‌های نرم‌افزاری که در این مقاله معرفی شد، به صورت رایگان قابل دریافت و راه‌اندازی هستند. البته انتقال نات کوین هم مثل هر ارز دیجیتال دیگری کارمزد دارد، اما ساخت کیف پول و نگهداری نات کوین برای شما هزینه‌ای نخواهد داشت.

واریز نات کوین به کیف پول چگونه انجام می‌شود؟

در مطلب «آموزش کامل برداشت و فروش نات کوین» نحوه واریز نات کوین به کیف پول را به صورت کامل توضیح داده‌ایم.

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

محمدعلی معصومی

حدود ده ساله که به‌عنوان مترجم و نویسندهٔ محتوا فعالیت می‌کنم، به دنیای کامپیوتر و وب علاقه دارم و از سال ۱۴۰۲ بیشتر در زمینهٔ کریپتو می‌نویسم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *