سایر اخبار

گروک، کلود را در وال‌استریت شکست داد؛ کدام هوش مصنوعی بهتر معامله می‌کند؟

رقابت هوش مصنوعی‌ها به بازار سهام رسیده و.سبد سهام خودگردان گروک (Grok) در پلتفرم Autopilot طی ۹ ماه حدود ۵۹ درصد بازدهی ثبت کرده است.

خلاصه خبر

  • این در حالی که شاخص S&P 500 حدود ۳۶ درصد رشد داشته است.
  • گروک بیشتر روی سهام زیرساخت AI، نیمه‌هادی‌ها و انرژی سرمایه‌گذاری کرده و از موج رشد هوش مصنوعی سود برده است.

به گزارش یاهوفایننس، دو سبد سهام مبتنی بر هوش مصنوعی در پلتفرم معاملاتی Autopilot، عملکرد متفاوتی از خود نشان داده‌اند و این موضوع توجه بازار را جلب کرده است. سبد سهام گروک (Grok) که با هوش مصنوعی xAI مدیریت می‌شود، طی ۹ ماه حدود ۵۹ درصد بازدهی داشته؛ در حالی که شاخص S&P 500 در همین مدت ۳۶ درصد رشد کرده است.

معامله سریع و آسان در نوبیتکس خرید تتر

این سبد بیشتر روی سهام زیرساخت هوش مصنوعی، نیمه‌هادی‌ها، حافظه و انرژی تمرکز داشته و از رشد شدید شرکت‌های مرتبط با موج AI سود برده است. همچنین برخی موقعیت‌های دفاعی و انرژی به آن کمک کرده‌اند در نوسانات اقتصاد کلان ۲۰۲۶ پایدارتر عمل کند.

در مقابل، سبد سهام کلود (Claude) که توسط مدل Anthropic مدیریت می‌شود، عملکرد ضعیف‌تری داشته است. این سبد از آوریل ۲۰۲۶ آغاز به کار کرده و تاکنون حدود ۲.۶ درصد بازدهی داشته؛ در حالی که ETF شاخص S&P 500 (SPY) حدود ۸.۳ درصد رشد کرده است. کلود بیشتر روی سهام نرم‌افزاری، فین‌تک و انرژی متمرکز بوده و بخش بزرگی از رالی سهام نیمه‌هادی و شرکت‌های بزرگ فناوری را از دست داده است.

ثبت نام سریع در نوبیتکس

این آزمایش‌ها نشان می‌دهند مدل‌های مختلف هوش مصنوعی می‌توانند رویکردهای کاملاً متفاوتی در سرمایه‌گذاری داشته باشند. با این حال تحلیلگران هشدار می‌دهند که سابقه این سبدها هنوز کوتاه است و موفقیت فعلی لزوماً پایدار نخواهد بود.

برخی کارشناسان نیز معتقدند ربات‌های معاملاتی AI هنوز «هوش واقعی» ندارند و نمی‌توان انتظار داشت به‌طور مداوم از انسان‌ها یا بازار بهتر عمل کنند. علاوه بر این، سرمایه‌گذاران با ریسک‌هایی مثل تمرکز بالا، تغییر چرخه بازار و کارمزدهای پلتفرم مواجه هستند.

روند S&P 500
روند S&P 500

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌ها و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

کوثر ایزک شیریان

تو دانشگاه اقتصاد خوندم و خیلی اتفاقی وارد بخش اخبار کریپتو شدم. اما خیلی طول نکشید که عاشق رویای غیرمتمرکزسازیش شدم. به اقتصاد کلان و تحلیل تکنیکال علاقه زیادی دارم و بی‌صبرانه هم منتظرم تا کاربردهای کریپتو تو دنیای واقعی بیشتر بشه.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + 19 =