اخبار ارزهای دیجیتال

بهترین راه‌های حفظ رمزارزها را بشناسید

ارزهای دیجیتال و پادشاه آن‌ها بیت کوین، دارایی‌های با ارزشی هستند که مانند هر دارایی دیگری نگهداری و حفاظت از آن‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد. به دلیل ماهیت دیجیتالی ارزهای دیجیتال، محافظت از آن‌ها سخت‌تر است و اهمیت بیشتری دارد. هکرها همواره در کمین هستند تا از هر فرصتی برای دسترسی به سرمایه شما استفاده کنند. با اینکه شبکه ارزهای دیجیتال به راحتی قابل هک نیست اما راه‌های جانبی زیادی وجود دارد که فرصت سو استفاده را در اختیار هکرها قرار می‌دهد.

بنابراین آشنایی با روش‌های هک بیت کوین و نحوه مقابله با هکرها اهمیت دوچندانی پیدا می‌کند. اگر به دنبال بهترین راه برای حفظ رمزارزهای خود هستید، با ما در نوبیتکس همراه باشید تا با مهم‌ترین نکاتی که در سرمایه گذاری خود باید به آن‌ها توجه کنید، آشنا شویم.

هک شدن صرافی‌های ارزدیجیتال؛ یکی از مهم‌ترین روش‌های هک بیت کوین

هک شدن اکانت های صرافی‌های ارز دیجیتال یکی از اصلی‌ترین راه‌های هک بیت کوین و از دست دادن سرمایه‌های دیجیتالی است. هکرها از هر فرصتی برای ضربه زدن به صرافی‌ها و حمله به حساب‌های کاربری آن‌ها استفاده می‌کنند. متاسفانه بارها نیز در این کار موفق شده‌اند. به طور کلی حدود 27 درصد از هک ارزهای دیجیتال از طریق صرافی‌ها انجام می‌گیرد (CBNC).

ثبت نام سریع در نوبیتکس

هک شدن Mt.Gox، Bitfinex، Bitstamp و Cryptopia تنها نمونه‌هایی از هک صرافی ارز دیجیتال هستند که صدها میلیون دلار خسارت به سرمایه گذاران وارد کرده‌اند. برای حفظ رمز ارزهای خود حتماً از صرافی اینترنتی معتبر ایرانی یا بین المللی استفاده کنید. به هیچ وجه به صرافی‌هایی که نمی‌شناسید یا سابقه آن‌ها را نمی‌دانید اعتماد نکنید. علاوه بر این همواره سعی کنید تنها بخشی از سرمایه خود را در کیف پول صرافی‌ها نگه دارید.

فیشینگ؛ هک بیت کوین از طریق صفحات تقلبی

هکرها از روش‌های مختلفی برای به دست آوردن نام کاربری و رمز عبور کیف پول‌های اینترنتی استفاده می‌کنند. یک از روش‌های هک بیت کوین، ایجاد ایمیل‌های تقلبی یا صفحات تقلبی مشابه با ایمیل‌ها و صفحات صرافی‌ها است. هکرها در این روش ایمیل‌هایی که از لحاظ ظاهری شباهت زیادی با ایمیل واقعی یک صرافی دارند برای کاربران ارسال می‌کنند. در این ایمیل‌ها معمولاً از کاربر می‌خواهند تا برای رفع یک مشکل خاص (امنیتی) روی لینک مورد نظر کلیک کنند.

با کلیک روی لینک کاربر به صفحه تقلبی وارد می‌شود و از او می‌خواهند تا نام کاربری یا رمز عبور خود را برای حل مشکل وارد کند. با انجام این کار و به دست آوردن اطلاعات کاربری، بلافاصله اقدام به سرقت از کیف پول او می‌کنند. برای جلوگیری از این مشکل همواره جزئیات را در نظر بگیرید. آدرس ایمیل‌ها را بررسی کنید و مطمئن شوید آدرس صفحاتی که وارد آن‌ها می‌شوید درست باشند.

طرح‌های پانزی، کلاهبرداری از طریق وعده‌های دروغین

بازار ارزهای دیجیتال و خصوصاً بیت کوین، یک بازار از نوع سرمایه گذاری است. سرمایه گذارها نیز همواره با بررسی قیمت لحظه ای ارزهای دیجیتال به دنبال بهترین و سریع‌ترین راه برای کسب سود هستند. کلاهبرداران از این موضوع سو استفاده می‌کنند و با ارائه طرح‌های پانزی به دنبال کلاهبرداری هستند. طرح پانزی، تنها وعده و وعیدهای غیر واقعی و بدون بازدهی هستند که هدف آن‌ها تنها کلاه برداری و جمع آوری سرمایه‌های بزرگ از طریق تبلیغات دروغین است.

سایت‌های زیادی در اینترنت وجود دارند که به شما وعده می‌دهند در صورت سرمایه گذاری، روزانه یا هفتگی درصد بالایی سود نصیب شما خواهد شد. هرچه مقدار سود وعده شده بیشتر باشد احتمال پانزی بودن آن نیز بیشتر است. واضح است که طرح‌های پانزی یکی از روش‌های کلاهبرداری بیت کوین هستند که باید مراقب آن‌ها باشید.

کیف پول‌های تقلبی و نا امن، یکی دیگر از روش‌های هک بیت کوین

هکرها، کیف پول‌های تقلبی می‌سازند و آن‌ها را در لیست نرم افزارهای استورهای موبایلی مانند گوگل پلی قرار می‌دهند. این نرم افزارها معمولاً مشابه نرم افزار کیف پول‌های اصلی هستند. هدف از این کار گمراه کردن کاربران و به دست آوردن اطلاعات کاربری آن‌ها است.

در این نرم افزارهای تقلبی معمولاً از شما خواسته می‌شود تا کلید خصوصی یا رمز عبور دسترسی به کیف پول خود را وارد کنید. ارائه چنین اطلاعاتی به این کیف پول‌های تقلبی به هکرها اجازه می‌دهد تا به سرمایه‌های شما دسترسی پیدا کنند. بنابراین تنها از کیف پول‌های معتبر استفاده کنید و نرم افزارهای موبایلی یا کامپیوتری کیف پول‌ها را از سایت اصلی آن‌ها دریافت نمایید.

کتفیشینگ؛ کلاه برداری در شبکه‌های مجازی

شبکه‌های مجازی مانند اینستاگرام، فیسبوک و توییتر یکی از محل‌هایی است که کلاه برداران از آن‌ها برای گول زدن کاربران استفاده می‌کنند. یکی از روش‌های هک بیت کوین، کتفیشینگ در شبکه‌های مجازی است. در این روش، اکانت هایی درون شبکه‌های مجازی به شما پیام می‌دهند و تشویقتان می‌کنند تا با با واریز بیت کوین یا سایر ارزهای دیجیتال به یک آدرس خاص، در ظرف مدت کوتاهی سرمایه خود را چند برابر کنید.

معمولاً در این روش تبلیغات زیادی صورت می‌گیرد و حتی گاهی از افراد مشهور یا افرادی که دارای فالوور های زیادی هستند نیز برای تبلیغات کمک می‌گیرند. کتفیشینگ علاوه بر ارزهای دیجیتال، در موارد زیادی سرمایه‌های فیزیکی شما را نیز هدف می‌گیرد. مراقب وعده‌های دروغین در شبکه‌های مجازی باشید.

بدافزارها؛ هک کردن بیت کوین با استفاده از ویروس‌ها

کلیک کردن روی لینک ناشناس، بازکردن ایمیل‌هایی که از فرستنده آن مطمئن نیستید و دانلود نرم افزارها از سایت‌ها یا استور های نامعتبر می‌توانند دروازه ورود بدافزارها و ویروس‌ها به موبایل یا کامپیوتر شما باشند. بعضی از انواع ویروس‌ها که از طریق راه‌های مختلفی می‌توانند وارد سیستم شما شوند، در هنگام paste کردن آدرس کیف پول، بدون اینکه شما متوجه شوید آدرس کیف پول را با آدرس کیف پول هکر عوض می‌کنند.

به این ترتیب ویروس‌ها علاوه بر سرقت اطلاعات، می‌توانند با تغییر آدرس کیف پول‌ها، باعث ارسال بیت کوین به کیف پول مورد نظر خود شوند و از این طریق نیز بیت کوین‌های شما را سرقت کنند. علاوه بر این که توصیه می‌کنیم حتماً از آنتی ویروس‌های قدرتمند استفاده کنید، مواظب باشید تا در هنگام تبدیل بیت کوین به تومان و ارسال بیت کوین برای افراد مختلف، آدرس کیف پول را درست وارد کرده باشید.

عرضه اولیه‌های تقلبی و کلاهبرداری از سرمایه گذاران جدید

عرضه اولیه سکه محبوبیت زیادی خصوصاً در بین سرمایه گذاران جدید دارد. سرمایه گذاران زیادی از ترس اینکه فرصت به دست آوردن سکه‌هایی که ممکن است در آینده مانند بیت کوین ارزشمند شوند را از دست ندهند (FOMO) به راحتی اسیر تبلیغات دروغین عرضه اولیه‌های تقلبی می‌شوند. سرمایه گذاران با تجربه، قبل از هر چیز به آنالیز پروژه، آشنایی با تیم مؤسس آن و بررسی نظرات افراد حرفه‌ای در مورد آن پروژه می‌پردازند.

خراب شدن دستگاه‌ها یا از دست دادن کیف پول‌های سخت افزاری

طبق گزارش کوین اینسایدر، حدود 20 درصد از بیت کوین‌های موجود (بیش از 3.5 میلیون بیت کوین) برای همیشه گم شده‌اند و هیچ گاه قابل بازگردانی نیستند. اکثر این بیت کوین‌ها متعلق به افرادی هستند که سال‌ها پیش قبل از ارزشمند شدن بیت کوین مقداری از آن را در کامپیوترهای قدیمی خود ذخیره کرده‌اند و حالا به این کامپیوترها به هر دلیل دسترسی ندارند.

علاوه بر این گم شدن کیف پول سخت افزاری یا فراموش کردن کلید اختصاصی نیز یکی از دلایلی است که می‌تواند باعث از دست رفتن سرمایه شما شود. اگرچه این موضوع یکی از روش‌های هک بیت کوین نیست اما اهمیت زیادی در حفظ رمزارزهای بار ارزش دارد. حتماً کیف پول سخت افزاری خود را دور از دست دیگران در جایی امن نگهداری کنید. همچنین رمز عبور یا کلید اختصاصی خود را نیز روی کاغذ بنویسید و آن را در گاو صندوق یا محلی امن پنهان کنید.

صرافی‌های دیجیتال تقلبی؛ مراقب روش های هک کردن بیت کوین جدید باشید

علاوه بر این که صرافی‌های دیجیتال نا امن هدف خوبی بری هک کردن بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال هستند، تعداد زیادی صرافی ارز دیجیتال تقلبی وجود دارد که فقط برای کلاهبرداری و سرقت دارایی‌های کاربران طراحی شده‌اند. فعالیت این صرافی‌ها معمولاً بعد از مدت کوتاهی متوقف می‌شود و تمام سرمایه‌های کاربران خود را به سرقت می‌برند. اگر قصد خرید بیت کوین با ریال را دارید مواظب باشید تا گرفتار چنین صرافی‌هایی نشوید. تنها از صرافی‌های معتبری که مورد تأیید افراد حرفه‌ای هستند استفاده کنید تا گرفتار روش‌های هک کردن بیت کوین نشوید.

با انتخاب یک صرافی معتبر از سرمایه‌های دیجیتالی خود محافظت کنید

در این مقاله با روش‌های هک کردن بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال آشنا شدیم. همچنین راه‌هایی برای مقابله با این روش‌ها و حفاظت از رمز ارزها پیشنهاد دادیم. فراموش نکنید که هکرها و کلاهبرداران همیشه در کمین هستند تا سرمایه‌های با ارزش شما را به سرقت ببرند. همواره به جزئیات دقت کنید و قبل از انجام هر تراکنش همه جزئیات آن را بررسی کنید. انتخاب یک صرافی ارز دیجیتال معتبر مانند نوبیتکس اولین راه جلوگیری از هک شدن است. شما می‌توانید با مراجعه به صفحه اصلی سایت نوبیتکس در محیطی امن به خرید و فروش ارزهای دیجیتال بپردازید.

سلب مسئولیت: تمام مطالب مجله نوبیتکس شامل اخبار، مقالات، تحلیل‌ها، معرفی بازی‌های تلگرامی و ایردراپ‌ها، تنها با هدف آموزش یا اطلاع‌رسانی به کاربران فضای ارزهای دیجیتال منتشر می‌شود. مجله نوبیتکس به‌هیچ‌وجه توصیه‌ای برای سرمایه‌گذاری، خرید و فروش یا مشارکت در پروژه‌های مرتبط با این حوزه نداشته و صرفاً با توجه به درخواست جامعه رمزارزی ایران محتوا تولید می‌کند. فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال، مانند سایر بازارهای مالی، با ریسک‌هایی همراه بوده و لازم است هر شخص با تحقیق و پذیرش کامل مسئولیت این خطرات احتمالی، برای فعالیت در این حوزه تصمیم‌گیری کند.

نوشته های مشابه